På Dybt Vand i Lejre Havkajak

Lejre Havkajak havde en god oplevelse med at spille På Dybt Vand i som en vinter-aktivitet i klubben.

Carol fortæller om erfaringen:

Vi var 20 medlemmer til de 4 spil vi havde bestilt, og der var både en livlig diskussion og sandelig også nogle øjenåbnere blandt oplæggene fra kortene.

Vi havde organiseret os så der var en tovholder og "igangsætter" på hvert af de 4 borde. På vores bord, hvor jeg var tovholder, var der ingen problemer med at komme i gang - vi valgte den simple model og havde på forhånd pillet de kort fra som ikke var aktuelt for os - vi er seniorer, ruller ikke, padler ikke i de koldeste vintermåneder og tager ikke ud i meget dårligt vejr og alt for høj vindstyrke.  

Mange af vores særlige snakke gik bl.a. på behovet for en opgradering af vores sikkerhedsudstyr og brug af sikkerheds- app'en. Der var livelige diskussioner på de andre borde, men vi lavede ikke en opsamling, så jeg ved faktisk ikke i detalje hvad de andre gik i dybden med, bare at alle tydeligvis var meget engagerede og rigtig glad for de par timer vi brugte på selve spillet. 


Det er meget værdsat at høre jeres erfaringer - brug onlinefællesskabet og del et par linjer om jeres oplevelser med På Dybt Vand :-)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!